Alle benodigdheden voor aankomende zomer

Nu ons nog een periode wacht van vrieskou, regen en wind is de zomer van dit jaar nog lang niet in het vizier. Zo middenin de donkere maanden houden we ons vooral bezig met warm aankleden, series bingen onder een dekentje op de bank en voldoende thee en warme chocolademelk drinken. Hoewel we ons nog klaarmaken voor de échte winter, kunnen we niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor de zomer. Zodra de eerste zonnestralen straks weer doorbreken willen we hier natuurlijk gelijk optimaal van genieten. Daarom leent deze periode zich perfect om alvast na te denken wat je deze zomer allemaal wilt gaan doen en welke spullen je hiervoor nodig hebt.

 

Een hippe zonnebril

Een leuke zonnebril beschermd je ogen niet alleen tegen de UV-straling van de zon, maar maakt jouw look ook nog eens helemaal af. Een echte win-win dus. Ga je volgend jaar voor een ronde zonnebril of kies je bijvoorbeeld voor een cat-eye model? Houd bij het kiezen van een zonnebril rekening met je gezichtsvorm. Heb je een ovale of vierkante gezichtsvorm, dan zal een ronde zonnebril jou super goed staan. Bij een ronde gezichtsvorm komt juist weer een rechthoekige of vierkante bril dames met rechte lijnen goed tot zijn recht. Naast de vorm van de zonnebril kun je daarnaast ook nog kiezen uit verschillende glazen, kleuren en merken. Bij Charlie Temple vind je dankzij het grote aanbod vast en zeker jouw ideale bril.

 

Fijne zwemkleding

Hoewel we in Nederland niet veel dagen in de zee kunnen zwemmen, mag het niemand aan fijn zittende zwemkleding ontbreken. Toch kan het vinden van een goede zwembroek, badpak of bikini nog wel eens een uitdaging zijn. De gemiddelde pasvorm is niet voor iedereen weggelegd en met zwemkleding kan je zomaar op een andere maat uitkomen dan je normaal gesproken draagt. Ga daarom voor een merk dat je al kent of laat je adviseren in de winkel. Let ook goed op de kwaliteit van de zwemkleding, je wilt natuurlijk niet dat deze al versleten raakt van een paar keer zwemmen. Van eenvoudige exemplaren tot excentrieke dessins, met goede zwemkleding kun je jouw kledingkast ongetwijfeld klaarstomen voor de zomer.

 

Beach essentials

Het is altijd afwachten wanneer de echte stranddagen zich weer laten zien, maar zodra het zover is wil je natuurlijk wel alle benodigdheden voor de ideale stranddag in huis hebben. Naast je flesje zonnebrand en nieuwe zwembroek wil je natuurlijk ook lekker zitten. Neem daarom bijvoorbeeld een eigen regisseursstoel mee. Met verschillende kleuren, patronen en materialen is er altijd wel een regisseursstoel te vinden die bij je outfit matcht. Omdat je de stoel eenvoudig inklapt neem je ‘m zo overal mee naartoe. Ideaal dus!