De ideale tasinhoud voor iedere vrouw

We dragen gedurende ons leven een hele hoop mee. Zeker als vrouwen, hebben we altijd wel een tas aan de arm waarin we onze belangrijke bezittingen meenemen als we op pad gaan. Zo hebben we altijd genoeg plek voor alles en zit alles op dezelfde plek. In deze blog vertel ik je wat er niet in jouw tas mag ontbreken. Lees je mee?

De tas zelf

Allereerst de tas zelf. Een prettige tas is net zo belangrijk als de inhoud. Wanneer je een tas hebt die niet te groot en niet te klein is, is dat al heel fijn. Daarnaast wil je natuurlijk dat de tas goed bij je outfits past. Het kan dan handig zijn om voor een neutraal model en een neutrale kleur te kiezen. En vergeet vooral de kwaliteit van de tas niet. Als het een stevig ding is, zal hij minder snel kapotgaan en dat is beter voor de inhoud van je tas. Je wilt immers niet dat de boel straks ineens op straat ligt.

De grote drie

In iedere tas vinden we de grote drie. Nee, dit zijn geen dieren die je kunt vinden op de safari. Dit zijn de mobiele telefoon, de portemonnee en de sleutels. Deze items zal je in iedere tas terugvinden. Het is belangrijk dat je een plekje voor deze items vindt in je tas waar je ze altijd bewaart. Op die manier, raak je ze minder snel kwijt, ook als je heel veel rommel in de tas hebt zitten. Nog een tip om je telefoon bijvoorbeeld minder snel kwijt te raken, of hem in ieder geval herkenbaar te maken, is het toevoegen van een telefoonhoesje van case24. Je kan hier zelf telefoonhoesje maken. Zo is jouw telefoon beschermd en herkenbaar, in je tas en daarbuiten.

Andere musthaves voor de tas

Vergeet ook geen andere kleinere dingen in je tas zoals handcrème en lipbalsem. En zelf kan ik niet genoeg benadrukken hoe handig het is om een notitieboekje en een pen paraat te hebben. Zorg wel dat de pen altijd goed gesloten is, anders zit de hele boel straks onder de inkt. Kijk kritisch naar de inhoud van je tas en bepaal wat er echt in moet en wat er uit kan. Zo hou je de boel ook opgeruimd en overzichtelijk. Dat is wel zo prettig. Misschien wil jij ook wel plek houden voor een boek om te lezen, bijvoorbeeld omdat je veel onderweg bent. Uiteindelijk is de inhoud van je tas ook heel persoonlijk.