Een bar in jouw woning voor ultiem plezier!

Heb jij ook de behoefte om iets aan het uiterlijk van je huis te veranderen? Heb je de laatste tijd steeds zitten malen over datgene wat er nog ontbreekt aan jouw woning? Levert het omgooien van je interieur niet meer dezelfde tevredenheid op? Dan is het moment aangebroken dat je het wellicht op een hoger niveau aan moet gaan pakken! Dit hoeft niet meteen een complete verbouwing te betekenen, maar een kleine aanpassing in jouw woning zou je al een stuk meer van je huis kunnen laten genieten. Een bar zou wellicht dátgene kunnen zijn, wat jij nog echt nodig had. 

Jouw bar persoonlijk maken

Het maken van een bar in je woning hoeft niet per se te betekenen dat je gedwongen wordt om dartborden, houten krukken en donkerbruine meubels te plaatsen. Wanneer een typisch bruin cafeetje niet helemaal bij jou past, dan zou je het ook op een hele andere manier kunnen aanpakken. Hoewel zo’n cafeetje een hele gezellige impressie kan geven, is het ook waardevol om je eigen persoonlijkheid in je bar terug te brengen. Hou jij bijvoorbeeld van een modern interieur, en zie je dit ook terug in jouw woonkamer? Laat je dan vooral niet tegenhouden door een klassiek idee. 

De sociale dimensie van jouw cafeetje

Naast het feit dat dit project je weer een mogelijkheid geeft om je woning een stukje persoonlijker te maken, krijg je ook de kans om een nieuw stamcafé te beginnen voor je familie of vriendengroep. Hoe geweldig is het, om al je vrienden in je woning te ontvangen om samen een middag of avond door te brengen in jouw eigen ‘café’. Dit wordt de nieuwe plek waar jullie je zaterdagavond gaan spenderen: een plek die geen eindtijd kent en alleen toegang heeft voor goed volk! Je zorgt ervoor dat jij en je vrienden een plek krijgen, waar zij zich welkom en op hun gemak voelen. Het plaatsen van een bar brengt alleen maar vreugde met zich mee. 

De gezelligheid gescheiden kunnen houden

Een mooie bijkomstigheid is natuurlijk de rommel die je niet meer hebt in de woonkamer. De plek waar al jouw kostbare spulletjes staan, die blijft onaangeroerd. Dat feesten gebeurt lekker op een afgesloten plek. Het investeren in goede barkoelkasten zorgt er ook nog eens voor dat je de koelkast in de keuken gewoon kunt blijven gebruiken, zonder dat hier de hele dag al bier in ligt.