Heb je al eens in een Van der Valk hotel overnacht?

Je hebt in Nederland hotels in alle soorten en maten. Sommige hotels zijn uitermate geschikt om heerlijk een paar dagen in te verblijven, andere hotels zijn beter geschikt voor een overnachting tijdens je werk. Maar hoe je het ook wendt of keert, een overnachting, of twee of drie, in een Van der Valk hotel is altijd weer goed. Je weet dat in een Van der Valk hotel de bedden prima in orde zijn. Dat je in een Van der Valk hotel schitterend en schoon sanitair hebt én dat je in een Van der Valk hotel ook nog eens heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren.

Wat is nog meer een voordeel van een Van der Valk hotel?

Een Van der Valk hotel staat, over het algemeen, aan de rand van een stad of dorp. Deze hotels zijn heel gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt je auto er met een gerust hart parkeren. Je kunt bij een Van der Valk hotel afspreken voor een zakenlunch, maar je kunt er, dus, ook met een gerust hart overnachten. Je weet immers dat het hier gaat om Van der Valk en dat dus alles meer dan tip top in orde is. Het enige waar het bij deze hotels nog wel eens aan ontbreekt is de sfeer. De binnenkant van het hotel is altijd weer prachtig, maar de buitenkant is echt heel zakelijk. Zoek je meer sfeer? Dan zijn er andere opties.

Wat denk je van een huisje huren Zeeland?

Een huisje huren Zeeland is een geweldig idee. Je kunt hier het jaar rond schitterende vakanties beleven. Je staat al snel op het strand of in de polder en de Zeelandse vergezichten zijn zeker meer dan de moeite waard. Je kunt een huisje huren in Zeeland als je met je hele gezin een weekje op vakantie wilt, maar het is ook zeker een aanrader als je er in je eentje even tussenuit wilt. Je bent in zo'n huisje van alle gemakken voorzien.

Vakantie in eigen land is echt de moeite waard!

Wil je wel op vakantie maar wil je niet te ver weg? Dan is een vakantie in Nederland een prima optie. Nederland is namelijk schitterend! Een ander voordeel is dat je nooit lang hoeft te reizen én dat je niet nog even snel een andere taal hoeft te leren voor je vertrekt. Je kunt in Nederland kamperen, een huisje huren of in een hotel verblijven. Er zijn heel veel mogelijkheden in alle uithoeken van ons kikkerlandje. Probeer het eens!